RawWorks wint Citrix Efficiency Award

Citrix heeft begin april een hackathon gehouden ter vervanging van hun Citrix Converge developers-conferentie, en we waren verheugd om te zien dat ruim 300 deelnemers van over de hele wereld deelnamen aan de vijf categorieën: business value, efficiency, productivity, mobile en product innovation.

We zijn trots op de winst van onze microapp-inzending in de efficiency categorie! Wij hebben een Citrix Workspace-microapp gebouwd voor onboarding van werknemers en extern personeelsbeheer. De juryleden waren onder de indruk van hoe onze inzending duidelijk keek naar hoe de workflow voor drie verschillende gebruikerspersonages kon worden verbeterd; de HR-manager, de IT-manager en de nieuwe medewerker, aangezien onboarding van werknemers een probleem is waar bijna elke organisatie zich mee kan identificeren.

Microapps zijn een van de belangrijkste bouwstenen voor digitalworkspace-technologieën waardoor teams efficiënte digitale workflows kunnen bouwen die passen bij de manier waarop gebruikers willen werken.

Zie hier de video van uitreiking van onze Award

 

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.