Denk na over de Waterschappen en

stel jezelf de vraag

Een Cloud Infrastructuur die voldoet aan de Blueprints van het kenniscentrum en de best-practices van Microsoft?

Het maximaal uitnutten van de waarde die Microsoft E5 licenties kunnen bieden?

Op een snelle en gestandaardiseerde manier de bouwblokken voor Waterschappen uit kunnen rollen in jouw Waterschap?

Waarde uit data halen om inzichten te generen met Azure en PowerBI technologie?

sneller en slimmere Waterschappen

IT-ontwikkeling speelt ook een belangrijke rol bij waterschappen, die verantwoordelijk zijn voor waterbeheer en waterveiligheid. Hier zijn enkele gebieden waarop IT-ontwikkeling bij waterschappen van toepassing is:

Watermanagement en modellering wordt gebruikt voor het verzamelen, analyseren en modelleren van gegevens met betrekking tot waterbeheer. Geografische informatiesystemen (GIS): Waterschappen maken gebruik van GIS-technologieën om geografische gegevens over waterbronnen, waterinfrastructuur en landgebruik te beheren en te analyseren.

Waterkwaliteitsmonitoring speelt een rol bij het monitoren van de waterkwaliteit in rivieren, kanalen, meren en andere waterlichamen. Sensoren en geautomatiseerde meetsystemen worden gebruikt om continue gegevens te verzamelen over parameters zoals pH, zuurstofgehalte, temperatuur en nutriënten. Deze gegevens worden geanalyseerd om de waterkwaliteit te bewaken, trends te identificeren en vroegtijdige waarschuwingen te genereren voor mogelijke vervuilingsincidenten.

Dataplatformen ondersteunen waterschappen bij het beheren van grote hoeveelheden gegevens en het genereren van rapporten en dashboards om inzicht te bieden in het waterbeheer.

Waterschappen maken gebruik van websites, apps en sociale media om burgers te informeren over water gerelateerde kwesties, waarschuwingen uit te geven tijdens overstromingen of extreme weersomstandigheden.

Het gebruik van IT-ontwikkeling bij waterschappen verbetert de efficiëntie van waterbeheer, helpt bij het nemen van data gestuurde beslissingen en draagt bij aan een effectieve waterveiligheid en -kwaliteit.

RawWorks levert vanuit Mission One voor Waterschappen 6 bouwblokken die in zijn geheel of in delen kunnen worden afgenomen door de Waterschappen. Daarmee beschikken de Waterschappen over een framework om op een gecontroleerde manier de overstap naar de cloud te kunnen maken, inzicht te kunnen creëren met data en beveiliging en compliancy naar een hoger niveau te tillen.

Een veilig digitaal fundament voor Waterschappen, in samenwerking met Microsoft en het kenniscentrum van het Waterschapshuis

bouwblokken

 • Cloud Basis: Azure LandingZone, O365
 • Collaboration: Teams, Sharepoint, OneDrive
 • Security: Microsoft Defender, Sentinel, SOC/SIEM
 • Data Beveiliging
 • Inzicht: Data(lake) en PowerBI
 • Automatisering: PowerPlatform

Leveringsvormen

 • Managed: Volledig beheerde OnePlatform Bouwblokken
 • Consultancy: Advies en inhuur van specialisten
 • Professional Services: Strategie, Ontwerp, Implementatie en Adoptie van Bouwblokkken

GERELATEERD STERK WERK

Ook voor de Waterschappen zetten wij met jou naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners In samenwerking hebben voltooid.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

 • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

RawWorks geeft je meer tijd voor jouw purpose door jou sneller en slimmer te laten werken met de eindeloze mogelijkheden die het convergeren van technologieën biedt.

 • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

Algemeen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.