Het IAC Benchmark Rapport is Live

In het tijdperk van digitale transformatie, verandert Infrastructure-as-Code de manier waarop organisaties opereren.

Als krachtige katalysator bevordert Infrastructure-as-Code de flexibiliteit en efficiëntie van de IT-industrie.

Krijg diepgaand inzicht in de adoptie van IAC met deze analyse vanuit de praktijk van vooraanstaande bedrijven…

De toekomst van IT!

In het Nederlandse Infrastructure-as-Code Benchmark Report onderzoeken we de status van de adoptie van Infrastructure-as-Code in Nederland.

 

Dit kwalitatieve onderzoek, uitgevoerd onder meer dan 50 Enterprise bedrijven in Nederland, laat zien dat IaC onderweg is naar de absolute standaard in het uitrollen en onderhouden van IT Infrastructuren.

Wat is infrastructure-as-Code?

Infrastructure-as-Code (IaC) is de moderne benadering van het beheren en implementeren van IT-infrastructuur door middel van code. Met IaC wordt de gehele infrastructuur gedefinieerd en behandeld als code, waardoor het proces van het inrichten, beheren en schalen van infrastructuur aanzienlijk wordt gestroomlijnd.

 

In dit onderzoek doorlopen we bekende IaC tools, zoals Terraform, Ansible en Azure. Ook nemen we je mee door de integratie van CI/CD platforms in Nederland!

IAC rapport

Het Nederlandse Infrastucture-as-Code Benchmark Rapport is live. Ben jij benieuwd hoe jouw organisatie zich verhoudt tegenover de rest van Nederland?

RawWorks geeft je meer tijd voor jouw purpose door jou sneller en slimmer te laten werken met de eindeloze mogelijkheden die het convergeren van technologieën biedt.

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

Algemeen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.