Amsterdam UMC kiest RawWorks als partner voor nieuwe werkplek

AMC en VUmc bundelen de krachten. Het Amsterdam UMC bouwt aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Om hier vorm aan te geven is dienst ICT bezig met het ontwikkelen van één Amsterdam UMC infrastructuur.

RawWorks is Preferred Supplier bij SSC-ONS in Zwolle

SSC-Ons is het shared service center voor de Provincie Overijssel, gemeenten Kampen, Zwolle, Dalfsen, Westerveld en Zwartewaterland. De ambitie van SSC-Ons is om de kwaliteit en efficiency van de dienstverlening aan haar partners te verhogen. Ze willen hun partners verrassen met ontwikkelingen en innovaties waarvan zij in hun dagelijks werk kunnen profiteren.

Werken vanaf elke plek bij gemeente Hollands Kroon

Dankzij Citrix Workspace van RawWorks kan gemeente Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan. Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn.

Royal Huisman kiest Cloud gebaseerde Workspace

Jachtwerf Royal Huisman heeft een moderne werkplek omgeving nodig. Door het type werk wat Huisman doet, is er een ‘kantoor’ omgeving met relatief lichte gebruikersprofielen en een ‘teken’ omgeving met zware grafische gebruikersprofielen noodzakelijk. Het team zocht een eenvoudig te beheren en stabiele oplossing hiervoor.

TAUW advies in Cloud transitie

TAUW is actief in zes Europese landen met meer dan 20 vestigingen totaal. Deze omgeving wordt vanuit Deventer beheerd en bestaat uit 2 datacenters en op elke vestiging een kleine on-premises omgeving. De wens van TAUW is om binnen een aantal jaar naar een zo veel mogelijk ‘serverless’ office te gaan, met name op alle buitenlandse vestigingen.

ING start DevOps transitie van de Digital Workspace

ING heeft wereldwijd meer dan 50.000 werknemers. Om de verschillende business units te ondersteunen, wordt gebruik gemaakt van een Digital Workspace voor het veilig kunnen aanbieden van applicaties & applicatie data.
Laden...
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.