Werken vanaf elke plek bij gemeente Hollands Kroon

De aanleiding

Dankzij Citrix Workspace van RawWorks kan gemeente Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan. Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn.

De oplossing

Door gebruik te maken van de unieke OneClick dienst van RawWorks, hebben medewerkers nu bijvoorbeeld self-servicetoegang tot ondersteuningsdiensten en loggen ze zelf drie keer zoveel tickets. Dat geeft het IT-team meer tijd en ruimte om zich op kritischer zaken te richten. Het team heeft ook het onboardingproces van medewerkers gestroomlijnd en de tijd verkort die nodig is voor het opzetten van accounts voor nieuwe starters; van zes uur naar slechts 30 minuten per week.

De implementatie

Na het succesvolle implementatie project neemt gemeente Hollands Kroon nu de OneClick dienst af voor een vast bedrag per maand

Contact

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.