Denk na over je workflow

stel jezelf de vraag

Maak jij ook gebruik van meerdere applicaties binnen je werk?

Gaat het overschakelen tussen applicaties ten koste van je productiviteit?

En is het werk hierdoor onoverzichtelijk geworden?

sneller en slimmer met applicaties

Als je meerdere applicaties voor je werk moet gebruiken wordt het al snel onhandig en gaat het ten koste van je snelheid. Elke applicatie heeft zijn eigen opslag en dat maakt het lastig om benodigde informatie snel terug te vinden. Dagelijkse taken worden omslachtig doordat je vaker moet schakelen tussen verschillende applicaties. RawWorks biedt de oplossing: OneClick. Dankzij ons unieke API-as-a-service systeem heb je hiermee al jouw dagelijkse werkzaamheden onder slechts één muisklik. Automatiseer repeterende werkzaamheden en bespaar hierdoor kostbare tijd en moeite. Dat maakt jouw organisatie sneller en slimmer.

Met OneClick heb je al jouw dagelijkse werkzaamheden onder slechts één muisklik

dit is oneclick

OneClick is een Workflow Automation oplossing die al jouw taken onder één muisklik toegankelijk maakt. Werk nooit meer in 10+ applicaties tegelijk om je werk gedaan te krijgen. OneClick integreert de applicatie functies die jij het meest gebruikt dírect in je werkplek. Werk voortaan slimmer en sneller door het gebruik van applicatie- en data integratie. Dankzij API-as-a-service hoef jij je geen zorgen meer te maken over de implementatie en beheer van platforms. Wij kunnen apps als PowerApps, Bubble.io en Outsystems voorzien van extra integraties met lokale bronnen. Zet de kracht van Machine Learning en Artificial Intelligence (AI) in, om workflows slimmer en sneller te maken. Werk bijvoorbeeld efficiënter met een gemakkelijke registratie van een helpdesk ticket, het indienen van een declaratie of het aanvragen van WOZ-data. OneClick geeft je de mogelijkheid om bedrijfsprocessen en werkzaamheden te automatiseren. Zo minimaliseer je fouten bij bijvoorbeeld het on-boarden van nieuwe medewerkers.

implementatie

RawWorks kan OneClick al binnen één dag implementeren in jouw organisatie!

Wat wij bieden

Managed OneClick (pay per click workflows)

01

Managed Power Platform met Microsoft technology

02

Use Case Design

03

Workflow Automation

04

Rapid Application Development (RAD) met Outsystems

05

GERELATEERD STERK WERK

OneClick kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

Werken vanaf elke plek bij gemeente Hollands Kroon

Dankzij Citrix Workspace van RawWorks kan gemeente Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan. Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.