Denk na over security & compliance en...

stel jezelf de vraag

Wil jij jouw Identity- and Access Management onder controle krijgen?

Jouw data veilig houden en voldoen aan de wet- en regelgeving?

En niet meer wakker liggen van digitale inbrekers?

Sneller, slimmer en veiliger

Jij begrijpt als geen ander hoe belangrijk het is om de bedrijfsgegevens te beschermen tegen ongewenste indringers. Een ontbrekende beveiligingsinfrastructuur brengt namelijk grote risico’s met zich mee. Datalekken kunnen zorgen voor reputatie- en vertrouwensschade van klanten en partners. Het niet naleven van de wet- en regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming kan daarbij leiden tot juridische gevolgen en boetes. RawWorks biedt de oplossing: OneSecure. Samen met Microsoft hebben wij een all-in-one-security solution ontwikkeld. Microsoft Security is namelijk de meest effectieve oplossing om Nederland niet alleen sneller en slimmer, maar ook veiliger te laten werken.

OneSecure houdt bedrijfsgegevens altijd veilig en beschermd met 24/7 security monitoring (SOC)

dit is OneSecure

OneSecure beschermt de bedrijfsgegevens van jouw organisatie met behulp van Microsoft Security. Het End-to-End Security Framework op basis van Microsoft technologie, zorgt voor Identity Protection, End-point & Cloud protection en Data protection. De uitgebreide en geavanceerde beveiligingsinfrastructuur kan volledig worden aangepast aan de unieke wensen, behoeften en omgeving van jouw organisatie. Met behulp van health checks en officiële Microsoft Security trainingen verklein jij de kans op risico’s. Zo werk jij slimmer en sneller op een veilige manier. Wij zorgen voor constante veiligheid en staan 24/7 voor je klaar met onze partners, zodat jij altijd operationeel blijft. Leun op onze schouders en die van Microsoft met OneSecure, dé all-in-one-security solution voor jouw organisatie!

implementatie

RawWorks ontzorgt je volledig met OnesSecure. De implementatie, configuratie en het beheren van deze Microsoft Security-producten is onze verantwoordelijkheid. Maak je dus geen zorgen meer over verschillende richtlijnen zoals; BIO, CIS en NIS/NIS2. Wij zorgen dat jij overal aan voldoet.

Wat wij bieden

Managed End-to-End Security: Identity, End-point, Cloud en Data protection.

01

Managed SOC/SIEM

02

Managed XDR

03

Health Checks (Security, Privacy, Compliance, IAM, M365)

04

Ontwerp, Implementatie en beheer van Microsoft Security Producten

05

Privileged Identity Management (PIM)

06

Baseline checks (BIO, NIS-2, CIS, STIG)

07

Officiële Microsoft Security Trainingen (AZ-500, SC-100, SC-300, SC-400)

08

GERELATEERD STERK WERK

OneSecure kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

Wil jij meer informatie over OneSecure? Neem contact met ons op!

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.