Denk na over je werkplek en...

stel jezelf de vraag

Wil jij een moderne werkplek waarmee je op een veilige manier overal kan werken?


Alle informatie en applicaties op één plaats terugvinden?


Slimmer samenwerken met Microsoft Teams?


En functies toevoegen aan je werkplek die jou direct vooruit helpen?

Sneller en slimmer samen

Op de markt ontstaat een verschuiving naar hybride werkplekken. Hierdoor krijgen werknemers steeds meer vrijheid om te werken waar zij willen. Door het werken op afstand ontstaat al snel een gebrek aan communicatie en samenwerking, wat leidt tot vertraging en verwarring. En dat gaat ten koste van de snelheid én slimheid van jouw werken. Daarnaast kan het zoeken naar belangrijke documenten en informatie ten koste gaan van de productiviteit. RawWorks biedt in samenwerking met Microsoft de oplossing: OneWorkspace! Deze portaal gebaseerde en platform onafhankelijke werkplek stelt jou met AI in staat om jouw organisatie sneller en slimmer te laten werken.

Met OneWorkspace werk je slimmer en sneller in de meest intelligente werkplek van Nederland

dit is ONEWORKSPACE

OneWorkspace is een intelligente AI-werkplek die voorzien is van slimme API-koppelingen en snelle OneClick applicaties. Stel jezelf en je collega’s in staat het werk slimmer en sneller uit te voeren door middel van portals. Deze portals helpen de communicatie en samenwerking tussen teams en afdelingen te verbeteren door het gemakkelijk delen van informatie. OneWorkspace heeft één centrale plek waar belangrijke documenten, apps en informatie worden bewaard en georganiseerd. Bespaar kostbare tijd en energie met een overzichtelijke werkplek. Maak gemakkelijk bepaalde documenten uitsluitend toegankelijk voor de juiste personen om de privacy en vertrouwelijkheid te waarborgen. Met OneWorkspace hoef je je geen zorgen meer te maken, al jouw data is veilig en beschermd. Mocht er iets misgaan, staan wij 24/7 voor je klaar, zodat jij operationeel blijft.

implementatie

RawWorks gelooft in de DevOps way-of-working en dit zit dan ook in ons DNA. RawWorks is daarom gespecialiseerd in transformaties richting de DevOps Workspace. Daarin wordt, net als bij softwareontwikkeling en binnen het Cloud domein, de DevOps best-practices toegepast. Wij helpen jou naar een platform onafhankelijke werkplek in vijf bouwblokken;

1. Collaboration
2. Device Management
3. App & Desktop Delivery
4. Security
5. Intelligence & AI

Wat wij bieden

Managed workspace

01

Adoptie services

02

Infrastructure-as-Code services

03

GERELATEERD STERK WERK

OneWorkspace kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

Werken vanaf elke plek bij gemeente Hollands Kroon

Dankzij Citrix Workspace van RawWorks kan gemeente Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan. Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn.

Royal Huisman kiest Cloud gebaseerde Workspace

Jachtwerf Royal Huisman heeft een moderne werkplek omgeving nodig. Door het type werk wat Huisman doet, is er een ‘kantoor’ omgeving met relatief lichte gebruikersprofielen en een ‘teken’ omgeving met zware grafische gebruikersprofielen noodzakelijk. Het team zocht een eenvoudig te beheren en stabiele oplossing hiervoor.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.