Denk na over DevOps

stel jezelf de vraag

Heb jij ondersteuning nodig in het ontwikkelen van Software en Infrastructure-as-a-Code?


Heb je hulp nodig bij UI of Backend engineering?


Zou je graag een high-performing engineering cultuur willen binnen je organisatie?

sneller en slimmer met software

De DevOps strategie van OneEngineering is gericht op het verbeteren van de samenwerking en communicatie tussen softwareontwikkelingsteams en operationele teams. Streef naar samenwerking, automatisering en continue verbetering om processen te versnellen en te optimaliseren. DevOps omvat het implementeren van geautomatiseerde workflows, het delen van verantwoordelijkheid tussen teams en streeft naar snelle en frequente software-implementaties om de waarde van de gebruikers te maximaliseren. OneEngineering biedt jou slimme ondersteuning bij het ontwikkelen van applicaties, DevOps en Platform Automation met Infrastructure-as-a-Code. Wij zorgen voor het automatiseren van processen en het versnellen van softwareontwikkelingen. Met een onderhoudsarme omgeving die bovenal veilig en betrouwbaar is voeg je direct waarde toe aan jouw organisatie.

One-Engineering is een DevOps strategie die de nadruk legt op het automatiseren van processen en het verbeteren van softwareontwikkelingen

dit is One-Engineering

OneEngineering is een DevOps strategie die de nadruk legt op het automatiseren van processen en het verbeteren van softwareontwikkelingen. Deze strategie zorgt voor een onderhoudbare omgeving die bovenal veilig en betrouwbaar is. Hierdoor voeg je direct waarde toe aan je bedrijf. Het is belangrijk om in te spelen op de veranderende behoeften van je bedrijf en de markt waarin het opereert. Dit vereist kwalitatieve verbeteringen en nieuwe features, die jij met behulp van dit systeem kunt introduceren. Met onze specialisten op het gebied van UI engineering, Backend engineering en Infrastructure as code, kunnen wij bijdragen aan jouw stack. Dit doen wij niet alleen op technologisch gebied maar geven ook advies en begeleiding om jou te helpen bij het creëren van een echte high-performing engineering cultuur.

implementatie

Wij leiden je de weg binnen DevOps. Dit doen we met een breed netwerk aan specialisten met kennis en ervaring op het gebied van UI engineering, Backend engineering en Infrastructure-as-a-Code. Ook geven wij advies en begeleiding bij het creëren van een high-performing engineering cultuur.

Wat wij bieden

Software ontwikkeling/ Application Development

01

Platform Automation met Infrastructure-as-a-Code

02

DevOps strategie en implementatie

03

GERELATEERD STERK WERK

OneEngineering kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

RawWorks helpt ING met DevOps transitie van de Digital Workspace

ING heeft wereldwijd meer dan 50.000 werknemers. Om de verschillende business units te ondersteunen, wordt gebruik gemaakt van een Digital Workspace voor het veilig kunnen aanbieden van applicaties & applicatie data.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.