WIJ ZIJN RAW!

Serious about Fun

Better Together

Energized through Passion

Video afspelen

Waarom wij ’s morgens opstaan?

Samen impact maken door jou relevant te houden in de digitale wereld van morgen.   De wereld om ons heen verandert in rap tempo en dit heeft grote impact op organisaties en IT-ers. Hoe kan je nieuwe technologien adopteren en inzetten om jouw bedrijf relevant te houden? Hoe blijf jij als IT-er up-to-date en relevant? Wij zijn gedreven om organisaties en IT-ers mee te nemen op reis naar de digitale wereld van morgen.

Waar doen we het voor?

Wij willen Nederland Sneller en Slimmer laten werken op een veilige manier.   Het is onze Missie om tijd te winnen in jouw werkweek, zodat er meer tijd over is voor jouw eigen bedrijfsdoelen. Met de 7 One-proposities die samen Mission One vormen zetten samen de eerste stap naar het 'Sneller en Slimmer' werken. Wij geloven dat wanneer je met ons op reis gaat en deze 7 proposities implementeert, dat je werkweek van 40 uur terug kan brengen naar 20 uur. Deze tijdswinst komt daarmee ten goede aan jouw bedrijfsdoelstellingen.

Welke visie hebben wij op sneller en slimmer werken?

Door het samenbrengen van nieuwe technologiën ontstaan er eindeloze mogelijkheden om Sneller en Slimmer te werken. Dit doen wij onder andere door; 

  • Applicatieontwikkeling met Low en High-Code oplossingen en Workflows.
  • Slimme data-science (Machine Learning en Artificial Intelligence) vanuit Open-Source data-oplossingen.
  • Platformlanceringen vanuit Infrastructure-as-Code.
  • Nooit meer wakker te liggen rondom cyber security.
  • Overal en altijd te kunnen werken.

hier staan we voor!

VERBONDENHEID, HUMOR EN ENERGIE zit in ons DNA.

RawWorks is gebouwd mèt IT-ers en niet op IT-ers. Dit is voor ons niet zomaar een kreet. Bij ons bouwt iedereen mee aan het bedrijf. Doordat we met z’n allen bijdragen aan Nederland sneller en slimmer laten werken met Mission One hebben we betekenisvol werk. Hoe we dat doen? Door goede relaties, ontwikkeling en plezier. Wij geloven heel sterk dat als we samenwerken, we meer bereiken. We voelen ons verbonden als collega’s en wij zeggen dan ook:

“If you want to go fast go alone; if you want to go far, go together”.

We staan met plezier op en gaan met plezier aan het werk, want in onze wereld geloven we: to have a job you love, is a right. Humor is voor ons onderdeel van plezier maken, we willen allemaal naast leuke mensen zitten tijdens het kerstdiner. We zijn energiek en nemen initiatief. Iedereen heeft zijn eigen talenten waardoor we van elkaar leren en elkaar inspireren.

Domme vragen bestaan niet en fouten maken mag. We zijn transparant en kennen geen rangen en standen. Zo creëren we met elkaar ruimte voor groei, plezier, waardering, positieve feedback, gave uitdagingen, vertrouwen, betekenisvolle resultaten en eigen verantwoordelijkheid.

 WIJ ZIJN RAWWORKS.

RawWorks is op werkdagen bereikbaar van 08:00 tot 19:00. Graag nodigen we je uit om eens bij ons op kantoor langs te komen, even te bellen of te mailen.

Enthousiast geworden over RawWorks? Neem contact op of kom bij ons werken!

RawWorks geeft je meer tijd voor jouw purpose door jou sneller en slimmer te laten werken met de eindeloze mogelijkheden die het convergeren van technologieën biedt.

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

Algemeen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.