Denk na over de cloud en...

stel jezelf de vraag

Wil je profiteren van de voordelen van de Cloud?

Ben je bang dat de migratie tóch complexer wordt dan gehoopt?

Kreeg je in eerdere IT-projecten de kosten niet onder controle?

En wil je nu al meer grip op een MultiCloud omgeving?

Sneller en slimmer in de cloud

Misschien wordt er binnen je organisatie al mee gewerkt of zit je midden in die transitie. Het opzetten, monitoren en onderhouden van de Cloud omgevingen is complex en tijdrovend. Daarbij is het van essentieel belang om de veiligheid van de gegevens te waarborgen. De Cloud is daarmee een ingewikkelde omgeving waarbij het migreren van data jouw organisatie voor complexe uitdagingen zet. RawWorks biedt de oplossing: OneCloud. Hiermee kan jij de Cloud omgeving gemakkelijk zelf beheren. Profiteer daarmee direct van de maximale waarde en voordelen van de Cloud, zoals schaalbaarheid en innovaties op het gebied van data en integraties.

Het Cloud Management Platform van OneCloud ondersteunt jou bij het beheren van de Cloud omgeving

dit is Onecloud

Wij geloven dat het samenbrengen van nieuwe technologieën eindeloze mogelijkheden biedt om jou sneller en slimmer te laten werken. De Cloud is daarin een van de belangrijkste versnellers. Door het adopteren van Infrastructure-as-a-Code én het toepassen van DevOps, zijn wij in staat jou veel sneller te laten innoveren. Werk slimmer, sneller en veiliger met ons OneCloud Management Platform voor alle workloads. Met OneCloud als centraal gepositioneerd platform worden applicaties, data en integraties sneller en slimmer uitgerold en beheerd.

implementatie

RawWorks bouwt al in slechts 10 dagen de standaard omgeving op. Wij assisteren jou van design tot beheer. Bepaal zelf welke applicaties op welk platform moeten landen en laad eenvoudig de werklasten in. Wij blijven de omgeving monitoren, signaleren problemen en zorgen voor automatische updates. Stap voor stap helpen we jou zo bij de strategie, het ontwerp en de adoptie van een volledig geautomatiseerd management platform.

Wat wij bieden

Cloud Migrations

01

Cloud Security & Compliance

02

Cloud Management Platform (CMP)

03

Managed Azure

04

Inrichten en Deployment van Azure LandingZone

05

Managed SOC/SIEM

06

DevOps strategie en adoptie

07

(Multi-)Cloud Automation

08

GERELATEERD STERK WERK

OneCloud kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

RawWorks Squad helpt SVn toekomstvast te blijven met Architecture-as-a-Service

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en RawWorks zijn een langdurig partnership met elkaar aangegaan.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.