Denk na over je IT-infrastructuur...

stel jezelf de vraag

Wil jij sneller en slimmer een nieuwe Cloud LandingZone, Datalake of Workspace uitrollen?

Met Infrastructure-as-a-Code gaan werken om de time-to-market te versnellen?

En diepgaande technische kennis omgevingen uitrollen die voldoen aan de best-practices van Microsoft?

sneller en slimmer samenwerken

Het implementeren en beheren van omgevingen vergt veel tijd en technische kennis waarbij veiligheidsrisico’s kunnen ontstaan. RawWorks biedt de oplossing: OneEngine. Een gebruiksvriendelijk platform dat jou helpt bij het uitrollen van technologische bouwblokken.

OneEngine zorgt voor een uniforme, veilige en consistente uitrol van technologische bouwblokken naar gewenste Cloud provider

dit is oneEngine

OneEngine is een implementatieplatform voor diverse infrastructuur bouwblokken als Azure LandingZone, Azure Virtual Desktop, Azure DataLake, Apache DataLake en Kubernetes. Gedreven door Infrastructure-as-a-Code krijg je volledige controle over deze omgevingen. Het stelt teams in staat om infrastructuur consistent en herhaalbaar op te zetten, te delen en te verspreiden. Met een persoonlijke gebruikersinterface configureer je eenvoudig de voor jou relevante bouwblokken; zelfgemaakt of uit de community. Creëer dus sneller en slimmer diverse omgevingen, van eenvoudige tot complexe landingszones. Alles wat jij bedenkt kan gestandaardiseerd worden door middel van snelle en betrouwbare implementaties van infrastructuur. Voer gemakkelijk een tijdelijke test uit en zie in één oogopslag welke versie op welke omgeving draait. Bespaar kostbare tijd door self-service voor jouw gebruikers.

Wat wij bieden

Managed Cloud

01

Managed Workspace

02

Managed Datalake

03

GERELATEERD STERK WERK

OneData kan jouw eerste stap zijn naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners hebben voltooid.

Werken vanaf elke plek bij gemeente Hollands Kroon

Dankzij Citrix Workspace van RawWorks kan gemeente Hollands Kroon de weerstand en ruis wegnemen die bij medewerkers voor veel frustratie en vertraging kunnen zorgen, door het werk op een intelligente en persoonlijke manier te organiseren, begeleiden en automatiseren. En dat is precies wat de gemeente heeft gedaan. Het stelt IT ook in staat om strategischer te opereren en productiever te zijn.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.