Royal Huisman kiest Cloud gebaseerde Workspace

De aanleiding

Jachtwerf Royal Huisman heeft een moderne werkplek omgeving nodig. Door het type werk wat Huisman doet, is er een ‘kantoor’ omgeving met relatief lichte gebruikersprofielen en een ‘teken’ omgeving met zware grafische gebruikersprofielen noodzakelijk. Het team zocht een eenvoudig te beheren en stabiele oplossing hiervoor.

De oplossing

Hierom heeft RawWorks geadviseerd om beide omgevingen opnieuw op te bouwen op de laatste versie van Microsoft Windows Server én om Citrix Cloud te gaan gebruiken. Hiermee kan de beheerlast teruggedrongen worden. Vanwege de keuze voor Citrix Cloud zijn de oude on-premises (server)rollen verdwenen. Door het toepassen van Autoscale in Citrix Cloud (op tijdschema gebaseerd machines opstarten en afsluiten) heeft Huisman minder verbruikskosten. Met deze oplossing is Royal Huisman in staat geweest om naadloos te migreren, afscheid te nemen van oude hardware op locatie én hun beheerlast te verlagen.

De implementatie

RawWorks heeft dit project voor het afgesproken vaste bedrag opgeleverd én tevreden gebruikers gerealiseerd.

Contact

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.