Rawworks Microsoft Gold Partner

Rawworks Microsoft Gold Partner

Om Microsoft producten en diensten te mogen leveren, moet je als bedrijf Microsoft Partner zijn. Dat partnerschap komt in een aantal gradaties en verschilt per expertise. Het hoogst haalbare is natuurlijk de Gold status. De Microsoft Gold certificering is een wereldwijd erkend kwaliteitskeurmerk en de hoogste erkenning die Microsoft uitreikt, weggelegd voor een select aantal partners met bewezen successen.

Sinds kort mogen we ons Gold Partner noemen op de competentie Datacenter en daar zijn we uiteraard blij mee! Daarvoor is het noodzakelijk dat onze medewerkers het juiste opleidingsniveau hebben en moeten we als bedrijf voldoende ervaring hebben opgedaan op het betreffende vakgebied. Ook wordt er gekeken naar verkoopvolumes en naar de klanttevredenheid.

Naast de nauwe banden die wij als Rawworks reeds hebben met Microsoft, biedt het ons ook toegang tot een breed pakket aan voordelen waaronder toegang tot training en directe ondersteuning van Microsoft. Hierdoor kunnen wij als Rawworks u nog beter ondersteunen!

Dit geeft ons ook extra mogelijkheden om onze Mission one: “Al jouw dagelijkse functies op 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar” binnen het Microsoft platform nog beter uit te kunnen voeren.

Binnen onze Mission One maken wij gebruik van meerdere Office365 en Azure diensten waaronder Teams, Logicalapps, Azure Automation e.d.. Door onze nauwe banden en partner status kunnen wij snel anticiperen op de mogelijkheden die beschikbaar zijn en komen binnen de platformen en kunnen hierdoor uw dienstverlening nog beter optimaliseren!

Naast onze competenties en certificeringen is Rawworks ook Cloud Solution Provider (CSP) en biedt daarmee de mogelijkheid om de Azure en Office365 Cloudsoftware van Microsoft rechtstreeks aan te bieden aan onze klanten!

Meer weten over onze diensten of wil je bij ons werken?

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.