RawWorks start Platform Engineering Team met focus op Cloud-native computing

Odijk, 3 April – Onder leiding van Besart Sulejmani kondigt RawWorks de lancering van het Platform Engineering Team aan.

RawWorks had al een focus op Infrastructure-as-Code (IaC) en door de toevoeging van het Platform Engineering Team is RawWorks nóg beter in staat klanten te helpen bij de Cloud Native transitie. Dit nieuwe initiatief is genomen om organisaties te ondersteunen bij de overgang naar een Cloud-native architectuur, die gebouwd is op de fundamenten van API’s, microservices en containerisatie.

Gartner voorspelt een exponentiële groei in de adoptie van Platform Engineering in de komende jaren. In 2029 zal meer dan 95% van de globale organisaties containerapplicaties in productie draaien, wat een aanzienlijke stijging is ten opzichte van minder dan 50% in 2023. Als technologisch gedreven organisatie, positioneert RawWorks zich als een leider in het bieden van innovatieve oplossingen die bedrijven helpen om sneller en slimmer te werken.

Besart, Tribelead Platform Engineering, vertelt: “Met een team van 17 hooggekwalificeerde professionals en een ambitie om snel uit te breiden, is ons Platform Engineering Team vastbesloten om organisaties te begeleiden naar een toekomstbestendige infrastructuur. We geloven in de kracht van DevOps als fundament van Platform Engineering en streven ernaar om organisaties te voorzien van de juiste tools en ondersteuning voor digitale versnelling”.

Over RawWorks:

RawWorks heeft de missie om tijd te winnen in de werkweek van haar klanten. Dit doet het IT-bedrijf door het aanbieden van de AI Office, waarin verschillende innovaties samenkomen zoals Chatbots, Workflow Automation, M365, AI-support, Custom Apps, security en API’s. RawWorks is in 2019 ontstaan en zet met ruim honderd medewerkers haar Mission One methodiek in om klanten te begeleiden in hun reis naar slimmer werken en meer productiviteit. Kijk voor meer informatie op https://rawworks.nl.  

Over Interstellar Group

Interstellar heeft de ambitie de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te zijn. Dit wil het bedrijf bereiken door de juiste kennis en expertise in huis te halen en haar competenties continu te ontwikkelen, zowel autonoom als door overnames. Interstellar staat haar klanten bij op het gebied van productivity, platform en security. Het bedrijf is in 2021 ontstaan uit het portfolio van investeringsmaatschappij Quadrum Capital en werkt inmiddels met ruim 800 medewerkers vanuit elf locaties door het hele land. Met een focus op middelgrote organisaties en instellingen, maakt Interstellar Group IT-omgevingen beter en stabieler, zodat deze organisaties nog innovatiever en succesvoller kunnen worden en hun doelen kunnen bereiken. Kijk voor meer informatie op www.interstellar.nl.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.