RawWorks en Interstellar zetten vol in op Microsoft Security door oprichting van nieuwe Security afdeling

RawWorks breidt uit op gebied van Security met oprichting Security Tribe onder leiding van René Laas.

Odijk, 13 Maart 2024 – RawWorks, toonaangevende speler op het gebied van IT-dienstverlening met focus op digital, security, cloud, data en workspace oplossingen, heeft aangekondigd dat het zijn toewijding aan cybersecurity versterkt door de oprichting van een dedicated Securityafdeling met een focus op Microsoft technologie.

Al jaren staat security hoog op het prioriteitenlijstje van RawWorks, met de vorming van een speciale Security Tribe binnen RawWorks wil het bedrijf deze inzet naar een hoger niveau tillen. De Security Tribe is opgericht om de groeiende behoefte aan gespecialiseerde beveiligingsoplossingen het hoofd te bieden en tegelijkertijd klanten te voorzien van end-to-end beveiligingsmaatregelen met Microsoft.

Microsoft als end-to-end Security provider

Microsoft MVP Rene Laas, die al geruim een jaar propositieowner is van OneSecure, is nu aangesteld als Tribe Lead van de nieuwe Security-afdeling. Met zijn uitgebreide ervaring zal Rene het team leiden in het ontwerpen, implementeren en onderhouden van beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen van de industrie.

De Securityafdeling binnen RawWorks zal zich richten op het bieden van end-to-end beveiligingsdiensten, waaronder risicoanalyse, dreigingsdetectie, incidentrespons en compliance-beheer. Daarnaast heeft het een focus op de groeiende vraag naar Data protectie oplossingen. Door vol in te zetten op de Microsoft Defender suite voor Security en de Microsoft Purview suite voor Data protectie kunnen klanten nu end-to-end geholpen worden.

Klanten helpen tegen groeiende cyberaanvallen

De Security Tribe van RawWorks heeft een krachtige visie en missie die centraal staan in haar inspanningen. De visie van de tribe is gebaseerd op het streven naar een veilige digitale omgeving waarin organisaties vol vertrouwen kunnen opereren, vrij van de constante dreiging van cyberaanvallen. De missie van de Security Tribe is dan ook duidelijk gedefinieerd: het weerbaar maken van bedrijven tegen de voortdurende en geavanceerde cyberdreigingen van vandaag.

Om deze missie te vervullen heft de Security tribe een strategie ontwikkeld waarbij ze bij onze klanten 5 security basics implementeren waardoor ze zich kunnen beschermen tegen de hedendaagse cyberaanvallen.

Krachtige samenwerking tussen Pinewood, Interstellar en RawWorks.

Door de recente samenwerking tussen RawWorks en Interstellar, neemt de Interstellar groep een cruciale stap in de richting van het verwezenlijken van hun missie om de meest relevante IT dienstverlener van Nederland te worden. De samenwerking met Interstellar en Pinewood (onderdeel van Interstellar groep) brengt een schat aan ervaring, expertise en innovatie met zich mee. Door de bundeling van krachten kunnen de drie entiteiten gezamenlijk vooruitstrevende oplossingen ontwikkelen en implementeren, die niet alleen voldoen aan de huidige eisen van de markt, maar ook anticiperen op toekomstige uitdagingen. Deze gezamenlijke inspanning benadrukt de gezamenlijke toewijding aan het leveren van hoogwaardige diensten en het aanpakken van de groeiende complexiteit van de digitale omgeving.

Over RawWorks 

RawWorks heeft de missie om tijd te winnen in de werkweek van haar klanten. Dit doet het IT-bedrijf door het aanbieden van de AI Workplace, waarin verschillende innovaties samenkomen waaronder Chatbots, Workflow Automation, M365, AI-support, Custom Apps, security en API’s. RawWorks is in 2019 ontstaan en zet met ruim honderd medewerkers haar Mission One methodiek in om klanten te begeleiden in hun reis naar slimmer werken en meer productiviteit. Kijk voor meer informatie op https://rawworks.nl.  

Over Interstellar Group

Interstellar heeft de ambitie de meest relevante IT-dienstverlener van Nederland te zijn. Dit wil het bedrijf bereiken door de juiste kennis en expertise in huis te halen en haar competenties continu te ontwikkelen, zowel autonoom als door overnames. Interstellar staat haar klanten bij op het gebied van productivity, platform en security. Het bedrijf is in 2021 ontstaan uit het portfolio van investeringsmaatschappij Quadrum Capital en werkt inmiddels met ruim 800 medewerkers vanuit elf locaties door het hele land. Met een focus op middelgrote organisaties en instellingen, maakt Interstellar Group IT-omgevingen beter en stabieler, zodat deze organisaties nog innovatiever en succesvoller kunnen worden en hun doelen kunnen bereiken. Kijk voor meer informatie op www.interstellar.nl.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.