RawWorks start als eerste in Nederland een DOC: Data Security Operations Center

RawWorks zet hiermee de volgende stap om een marktleider te worden op het gebied van Microsoft Security. Eerder is ook de Security Tribe gelanceerd: RawWorks en Interstellar zetten vol in op Microsoft Security door oprichting van nieuwe Security afdeling – Rawworks

HEY CISO IS JOUW DATA WEL VEILIG?

  • Ben jij op de hoogte van wat er gebeurt met de gegevens binnen jouw organisatie?
  • Wil jij de controle over je data vergroten en proactief kunnen reageren op potentiĆ«le bedreigingen zoals data verlies en datalekken?
  • Met het Data Security Operations Center (DOC) introduceren wij in samenwerking met Pinewood de oplossing om in control te komen op het gebied van data security, potentiĆ«le datalekken te signaleren en zorgen wij voor inzicht in de verschillende data stromen binnen jouw organisatie.

Je kunt vanaf nu bij RawWorks terecht voor Monitoring, Detectie, Response en Reporting op data (incident) meldingen.

Wij bieden 3 pakketten en bieden ondersteuning voor Microsoft 365 (Office) en SaaS applicaties. Hiermee bieden we klanten een partnership op data veiligheid en helpen datalekken te voorkomen. šŸ”

Kijk voor meer informatie op: Data Security Operation Center (DOC) | RawWorks

Door het bundelen van krachten tussen Pinewood en RawWorks | Sneller en Slimmer werken zijn we in staat het eerste DOC op basis van Microsoft technologie in Nederland te kunnen bieden!

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.