Interview Jan-Paul Plaisier

Jan-Paul Plaisier maakt sinds februari 2021 onderdeel uit van RawWorks. Met zijn 15 jaar ervaring in de IT heeft hij zich de laatste 8 jaar vooral gespecialiseerd in End User Computing.

Hoe ken je RawWorks?
“In de End User Computing/Citrix community die ik volg zag ik dat Chris Twiest als TO werd aangesteld bij RawWorks en dat maakte mij nieuwsgierig. Ik ben RawWorks gaan volgen en vervolgens zag ik steeds meer specialisten de overstap maken. Ook door de interessante berichten op LinkedIn, bijvoorbeeld de klantcase van Hollands Kroon. Dit vond ik een mooie showcase om een next level werkplek neer te zetten bij klanten. Echt die stap maken naar de moderne wereld…daar wilde ik ook graag aan meewerken!
Zo ben ik uiteindelijk met RawWorks in contact gekomen en vanaf het eerste moment voelde ik direct een klik met iedereen.”

En hoe ervaar je het?
“Heel goed, wat ik heel prettig vind is de cultuur en de kernwaarden binnen Raw. Er is veel openheid, iedereen werkt samen en is toegankelijk. Je kunt Martijn, Linda en Arjen altijd benaderen en dan staan ze ook voor je klaar. De betrokkenheid is groot onderling, we vieren onze successen en spreken elkaar als collega’s ook vaak. Soms online door een virtuele kop koffie te drinken, of door deel te nemen aan Hackatons, tijdens onze weekly meeting en nu het weer kan ook gezellig tijdens een BBQ! Fijn om onderdeel te zijn van dit team!”

Hoe draag jij bij aan Nederland Sneller en Slimmer te laten werken?
“Momenteel neem ik deel aan 2 verschillende projecten. Binnen deze projecten helpen wij de klant door middel van een squad stapsgewijs van de traditionele wereld naar de nieuwe wereld te transformeren.
Bij de ene klant zijn we pas net begonnen aan dit proces en moeten er nog veel stappen gezet worden. De andere klant is al wat verder en daar help ik bouwen aan een nieuwe digital workplace voor alle 10.000 medewerkers die werkzaam zijn in 32 verschillende landen. Al met al zijn het beide uitdagende en interessante projecten waar ik graag aan mee werk.”

 

 

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.