Interview met Freelance Projectmanager Albert Mulder

Begin 2021 is Albert Mulder, freelance Projectmanager,  gestart bij een klant van RawWorks. Deze verzekeraar doet veel overnames en na iedere overname wordt de ICT geïntegreerd.  Albert is verantwoordelijk voor de ICT integratie projecten (15 projecten) en is tegelijkertijd de PMO organisatie aan het inrichten (+65 projecten). Hij is erg enthousiast om weer met RawWorks te mogen samenwerken.

Verleden

Albert heeft al jaren contact met Martijn, Arjen en Linda en heeft meerdere projecten met hun uitgevoerd. Van Best Value aanbestedingen tot het uitvoeren van gewonnen aanbestedingen als projectmanager. Wat Albert altijd bij gebleven is van Martijn dat hij altijd betrokken was bij de projecten en toen al garant stond voor het leveren van goede kennis en consultants.

Geen Gezeur Garantie

“Toen RawWorks contact op nam voor een mooie opdracht was ik direct verheugd om weer te mogen samenwerken met de energie en professionaliteit van weleer. Als freelancer krijg je een ‘geen gezeur garantie’ wat wil zeggen dat als je van beide kanten een match ziet met de opdracht RawWorks zorgt voor een CV dat aansluit bij de aanvraag, de intake goed wordt voorbereid en bij akkoord het contract goed wordt geregeld. Als freelancer wordt je volledig gefaciliteerd, je hoeft alleen het gesprek met de klant te voeren bij de intake. Daarnaast heb je ook de garantie op de juiste specialisten en experts mocht je extra kennis nodig hebben tijdens het project. “

Zorgeloos leuk werk doen

“De kernwaarden van RawWorks zijn Energie, Verbondenheid en Humor. Dit DNA zit in alle medewerkers en dat maakt het zo prettig om een opdracht voor RawWorks uit te voeren. Ze doen geen concessies aan kwaliteit en hebben mooie klanten die bij dit DNA passen.”

Wanneer dit project is afgerond gaat Albert graag weer een volgende samenwerking aan!

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.