RawWorks verlengt samenwerking SSC-ONS tot 2025

We hebben mooi nieuws. We zijn blij dat we onze samenwerking met SSC-ONS met een jaar kunnen verlengen tot 2025.

Onze samenwerking is de laatste 2 jaar gegroeid naar een intensieve samenwerking. RawWorks was in 2021 één van de winnaars van de Europese aanbesteding van SSC-ONS voor het leveren van de beste technische specialisten en adviesdiensten. Omdat de samenwerking tussen de IT-specialisten, RawWorks én SSC-ONS naar volle tevredenheid verloopt, is deze overeenkomst nu voor de 2e keer verlengd, tot medio 2025.

We willen SSC-ONS bedanken voor het vertrouwen en kijken ernaar uit om onze samenwerking te continueren en verder uit te bouwen.

Over SSC-ONS
SSC-ONS is hét Shared Service Centrum op het gebied van bedrijfsvoering voor de regio Zwolle. SSC-ONS levert de beste bedrijfsvoeringsoplossing aan overheidsorganisaties in de regio Zwolle. Door bepaalde operationele taken zoals ICT, Inkoop & Contractmanagement en HR met onze eigen expertise units over te nemen, wordt meer ruimte gecreëerd voor overheden in de regio Zwolle. Dit doen ze voor de gemeenten Zwolle, Kampen, Dalfsen, Westerveld, Zwartewaterland en de Provincie Overijssel. Op die manier kunnen zij zich focussen op een goede dienstverlening richting de samenleving. Daarnaast brengt SSC-ONS de kwaliteit van de overgenomen operationele taken naar hoog niveau en zorgt het voor verbetering en vernieuwing.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.