RawWorks Squad helpt SVn toekomstvast te blijven met Architecture-as-a-Service

 

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting (SVn) en RawWorks zijn een langdurig partnership met elkaar aangegaan.

De afgelopen jaren heeft SVn een volledige digitalisering doorgevoerd. Alle business processen zijn daarbij gedigitaliseerd en het applicatielandschap is volledig verplaatst naar Cloud provider Microsoft Azure en Amazon AWS. SVn heeft een IT-regie organisatie ingericht om te zorgen voor het leveren van Service Management en het aansturen van de IT-leveranciers.

SVn en RawWorks hebben een overeenkomst getekend om de komende jaren de innovatie te ondersteunen en de architectuur van de omgeving door te ontwikkelen. RawWorks levert in de vorm een Squad een multi-disciplair team architectuur ondersteuning. Het team bestaat uit Enterprise architectuur, Solution Architecture, Cloud Architectuur en Security.

De focus van het squad ligt op het sneller en slimmer laten werken van de interne en externe gebruikers van de diensten van SVn.

Over SVn

SVn is een onafhankelijke stichting zonder winstoogmerk. Wij staan voor duurzaam financieren met een hoog maatschappelijk rendement. Samen met overheden en andere samenwerkingspartners helpt SVn bewoners, ondernemers en maatschappelijke organisaties bij het financieren van maatregelen die anders misschien niet mogelijk waren geweest.

 

Over Architecture-as-a-Service

Om digitale transformatie bij onze klanten te ondersteunen, is architectuur een belangrijke bouwsteen. We zien veel klanten investeren in het opzetten van een in-house Enterprise en Solution Architecture competentie. Door de vele ontwikkelingen in de markt op het gebied van Applicatie ontwikkeling, Cloud technologieën en Security hebben veel bedrijven moeite om op alle gebieden de juiste kennis (intern) aan te trekken.

Met Architecture-as-a-Service levert RawWorks een squad (team) van de juiste specialisten om de klant in alle vraagstukken rondom Digitale transformatie en IT te ondersteunen. Dit kan zowel op basis van fulltime architecten, als op basis van een afroep constructie.

Meer weten of Architecture-as-a-Service? Neem contact op met Edwin Kruitbosch via +31638624167 of Gerjon Kunst via +31651470983

Vraag direct meer informatie aan!

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks start Platform Engineering Team met focus op Cloud-native computing

RawWorks en Interstellar zetten vol in op Microsoft Security door oprichting van nieuwe Security afdeling

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.