Persbericht: RawWorks breidt uit met OneDigital onder leiding van Ivo Krooswijk

ODIJK, 1 JUNI 2022: RawWorks B.v. in Odijk is sinds 2019 actief in de markt van DevOps-, Workspace- en Clouddiensten. Digital is hier onlangs aan toegevoegd. Eind vorig jaar is Ivo Krooswijk (41) benoemd om deze nieuwe business unit vorm te geven en de komende jaren verder te laten groeien. Het team bestaat inmiddels uit architecten, engineers en AI-specialisten die impactvol werk leveren bij grote klanten.

Ivo Krooswijk: “RawWorks zit in de scale-up fase en wil daarnaast met OneDigital ook verder doorgroeien met innovatieve digitale diensten naar een meer complete service offering. Ik geloof dat we op het punt staan in onze digitale evolutie waar veel technologieën zullen gaan convergeren, en veel kansen gaan bieden om sneller en slimmer te werken. Denk bijvoorbeeld aan Cloud/Edge Computing, Internet of Things, 5G, Artificial Intelligence en Mixed Reality. We gaan van hypertext naar hyperspace, waarbij een schat aan nieuwe interessante toepassingen en slimme diensten zullen ontstaan. Daarom was dit voor mij het ideale moment om mijn kennis toe te kunnen passen in een ambitieus en snelgroeiend bedrijf en deze unit vorm te geven om onze klanten te kunnen gidsen naar onze digitale toekomst.”

Momenteel biedt OneDigital haar diensten aan over de assen Technology delivery, -platforms en -strategy met focus op Modern Software engineering, Low-code Platformen en Data Engineering en Insights. Dit moet de stabiele basis gaan vormen voor verdere toekomstige uitbreiding.

Martijn van Deursen, partner bij RawWorks: “Met onze MissionOne om Nederland sneller en slimmer te kunnen laten werken is het belangrijk dat we ook de bedrijfsprocessen van onze klanten kunnen doorgronden. Daarom investeren wij vooral in Business process automation en Workflow automation. Met deze basis en de komst van OneDigital zetten we de volgende stap in de digitale modernisering van onszelf én van onze klanten!”

Ivo Krooswijk brengt veel ervaring mee binnen grote nationale- en internationale projecten op het vlak van consultancy, architectuur en technical leadership.

Meer informatie over OneDigital kunt u terugvinden op de website: https://www.rawworks.nl/home/onedigital.

Kijk voor vacatures op: https://werkenbijraw.nl/vacatures/onedigital.

 

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.