De Microsoft Partnerstatussen van RawWorks

RawWorks hecht veel waarde aan een goede relatie met onze technologie partners, zoals bijvoorbeeld Microsoft. Het voordeel hierbij is het hebben van korte lijnen, snel kunnen schakelen en op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen binnen de technologie stack van de leverancier.

Om deze relatie te verkrijgen en te behouden is het noodzakelijk om een bepaalde partner status te krijgen door middel van het halen van de laatste certificeringen en het uitvoeren van projecten met Microsoft componenten.

Hoe bereiken we deze status?

In het geval met onze partner Microsoft, behalen wij veel certificeringen. Hierdoor stijgt onze partnerstatus en krijgen wij beter toegang tot de ondersteuning binnen Microsoft. Een van de manieren waarop we dit doen is via onze RawAcademy waar we op basis van behoefte van de verschillende collega’s in house Microsoft-trainingen geven (we hebben meerdere Microsoft Certified Trainers aan boord!). 

Daarnaast maken we veel gebruik van de Microsoft Partner University waar een groot aantal E-learnings beschikbaar zijn over de verschillende Microsoft-oplossingen. Deze worden aan de hand van de behoefte beschikbaar gesteld zodat collega’s zich op hun eigen vlak optimaal en op hun eigen tempo kunnen ontwikkelen. Wij gebruiken uiteraard ook trainingscentra om de juiste theoretische onderbouwing bij certificeringen te borgen.

Wat is ons doel?

Wij blijven ons als Microsoft partner ontwikkelen om altijd kennis te hebben van de laatste technologieën en in combinatie met de projecten die wij uitvoeren verwachten wij de komende periode meerdere Gold statussen toegewezen te krijgen.

Onze huidige Microsoft partnerstatussen

 

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.