RawWorks helpt ING met DevOps transitie van de Digital Workspace

ING heeft wereldwijd meer dan 50.000 werknemers. Om de verschillende business units te ondersteunen, wordt gebruik gemaakt van een Digital Workspace voor het veilig kunnen aanbieden van applicaties & applicatie data.

De dienstverlening wordt steeds meer ingericht volgens het Desktop-as-a-Service (DaaS) concept. Daarbij wordt door het platformteam een werkplek aan de business units van ING aangeboden.

RawWorks helpt en ondersteunt de Citrix Squad binnen de ING naar een hoger niveau met behulp van DevOps practices. Het gaat om een transitie van een streng beveiligde traditionele Citrix omgeving naar een volledig Infrastructure-as-Code gebaseerde omgeving met tools zoals Terrafrom, Ansible & Azure DevOps pipelines.

Op deze manier is de ING Citrix Squad in staat om de omgeving te beheren vanuit code en te focussen op het leveren van waarde naar de gebruikers, zodat deze sneller en slimmer kunnen werken.

Voor meer informatie over het moderniseren van werkplekken en het toepassen van DevOps, neem contact op met Nils Sewalt via Nils.Sewalt@rawworks.nl.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.