RawWorks behaalt 5 Solution competenties van VMware

Vanaf vandaag is RawWorks VMware Partner Connect – Partner!

Na het behalen van de benodigde accreditaties kunnen wij met trots melden dat wij officieel partner zijn geworden met VMware. Onze partner pagina kunt u hier vinden.

RawWorks Solution Competenties

 • Cloud Provider
  Kennis in het bouwen, implementeren en beheren van VMware cloudgebaseerde producten, diensten en oplossingen.
 • Desktop Virtualization
  Kennis van het inzetten van VMware oplossingen voor gevirtualiseerde desktops en applicaties met Horizon 7, App Volumes en Dynamic Environment Manager.
 • Mobility Management
  Kennis van het implementeren van AirWatch/Workspace ONE UEM Mobility Management oplossing met Workspace ONE Access en UEM.
 • Network Virtualization
  Kennis in het bouwen, implementeren en beheren van VMware-gebaseerde netwerkvirtualisatieproducten, service en oplossingen met NSX.
 • Server Virtualization
  Kennis van VMware-serverbeheeroplossingen voor het virtualiseren en consolideren van serveromgevingen en het verschaffen van IT-capaciteit en prestatie-inzicht, waardoor de overgang naar IT as a Service kan worden versneld met vSphere en vSAN.

Op dit moment hebben wij de bovenstaande Partner Solution Competencies behaald met het doel Workspace op Principal niveau te behalen. Ook werken wij er hard aan om de Master Services Competency Digital Workspace te behalen. De Master Services Competency Digital Workspace matched perfect met onze visie en filosofie van de nieuwe werkplek.

Licenties en Professional Services

Wij kunnen u nu van dienst zijn met hulp voor het uitzoeken van de juiste VMware licenties en de mogelijkheid deze aan u leveren. Of dit nu licenties zijn voor uw on premises omgeving of voor een van de SAAS diensten. Ook kunnen wij u helpen met onze kennis op de eerder genoemde Solution Competencies in de vorm van Professional Services.

Nog niet bekend met ons?

Bekijk onze Mission ONE video hoe wij kunnen integreren met Workspace ONE Access / UEM en uw werk simpeler kunnen maken door middel van VMware Mobile Flows met onze One Click oplossing. Lees hier meer dat VMware voor het derde jaar op rij uitgeroepen tot leider in het Gartner Magic Quadrant for Unified Endpoint Management 2020. Dus heeft u of wilt u een Workspace ONE omgeving of meer zou willen halen uit uw bestaande Workspace ONE omgeving en wilt u daarbij de juiste hulp? Meer weten? Neem contact op met Laurens van Duijn, Technology Evangelist VMware bij RawWorks. Wij helpen u graag verder in de wereld van de digitale werkplek van de toekomst.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.