RawWorks behaald Microsoft Security Solution Partnership!

RawWorks is, naast Cloud (Azure), Modern Work en Digital & App Innovation, nu ook Microsoft Security Solution Partner.

Als gespecialiseerde Microsoft partner is RawWorks altijd op zoek naar manieren om onze klanten te ondersteunen bij het realiseren van hun beveiligingsdoelen. Daarom zijn we verheugd om aan te kondigen dat we nu ook een gecertificeerde Security Solution partner van Microsoft zijn geworden. Dit betekent dat we aan de strengste eisen op het gebied van certificeringen, omzet en referenties voldoen en dat we onze klanten een volledig beveiligingspakket kunnen bieden.

Beveiliging is een uitdaging voor bedrijven van elke omvang

We begrijpen dat beveiliging een steeds grotere uitdaging én kostenpost wordt voor bedrijven van elke omvang en in elke branche. Bedrijven staan constant bloot aan nieuwe bedreigingen zoals ransomware, phishing en datalekken. Daarom is het belangrijk om te investeren in betrouwbare en effectieve beveiligingsoplossingen.

Maak kennis met OneSecure, onze end-to-end security oplossing

Bij RawWorks zijn we er trots op dat we OneSecure kunnen aanbieden, onze end-to-end security en compliance oplossing op basis van Microsoft Technologie. OneSecure is een uitgebreid beveiligingsplatform dat bestaat uit drie pijlers: Identity Protection, Data Protection en Cloud/Endpoint protection.

Identity Protection

Identiteit is een van de belangrijkste assets van uw bedrijf. Daarom is het van cruciaal belang om uw identiteit te beschermen tegen bedreigingen van buitenaf. Met Identity Protection van OneSecure kunt u uw identiteitsgegevens veilig en beheerd houden, en tegelijkertijd ongeautoriseerde toegang tot uw systemen voorkomen. We bieden multi-factor authenticatie, single sign-on, zelfservice wachtwoordbeheer en identiteits- en toegangsbeheer.

Data Protection

Gegevens zijn ook van onschatbare waarde voor bedrijven. Met Data Protection van OneSecure kunt u de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van uw gegevens waarborgen. We bieden end-to-end encryptie, databeveiliging, gegevensverliespreventie en meer om uw bedrijf te beschermen tegen datadiefstal en -verlies.

Cloud/Endpoint protection

Ten slotte biedt OneSecure Cloud/Endpoint protection om uw bedrijf te beschermen tegen bedreigingen vanuit de cloud en op eindpunten. We bieden beveiliging van clouddiensten zoals Microsoft 365, Amazon Web Services en Google Cloud Platform, evenals beveiliging van apparaten zoals laptops, desktops en mobiele apparaten.

Samen werken we aan een veilige toekomst

Als gecertificeerde Security Solution partner staan we klaar om uw bedrijf te helpen bij het beveiligen van uw gegevens en het beschermen van uw activa. Neem gerust contact met ons op om te ontdekken hoe we u kunnen helpen bij het verbeteren van uw beveiligingsstrategie en het implementeren van OneSecure. Samen werken we aan een veilige toekomst!

#Intune #MDR #Defender #Purview

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.