Werkplek Reservering App

Door Sneller en Slimmer samen te werken hebben wij in de vakantieperiode in samenwerking met Hollands Kroon, de BUCH en Shared binnen 2 weken een werkplekreserveringsapp mogen implementeren en introduceren. RawWorks heeft hierin het volledig commerciële traject en project coördinatie begeleid. De werkplekreserveringsapp is beschikbaar gesteld voor de ruim 800 medewerkers van de BUCH.

Een mooie bekroning op ons werk met deze post vanuit de BUCH:

“Zo. Die is live! Onze nieuwe WerkplekReserveringsApp. Collega’s kunnen nu snel en eenvoudig een vaste werkplek reserveren op één van onze locaties. Van tevoren of zelfs nog op de dag zelf. En zien waar een collega zit, een werkplek in de buurt reserveren en elkaar zo weer ontmoeten. Een stukje techniek dat helpt bij werken thuis én op kantoor makkelijk en mogelijk maken.

Gemeente Hollands Kroon dank jullie wel voor het lenen van het idee. Shared | Aanjagers van vooruitgang en RawWorks bedankt voor jullie snelle service bij het inrichten van de app. Collega’s van team Digitaal, Beheer Openbare Ruimte en Facilitair bedankt namens jullie collega’s 😉

Het lijkt iets kleins. Maar het is zo belangrijk dat dit werkt. Dat helpt namelijk bij het ‘even een werkplek reserveren’ gewoon maken. Of eigenlijk een gewoonte. Nu doen we dat door de anderhalve meter en een beperkt aantal plekken. Straks is het nog nodig omdat we veel spullen hebben uitgeleend. Zo kunnen collega’s thuis zo goed mogelijk hun ding doen. Daarna blijft er ook een max aan het aantal plekken op kantoor. We zien namelijk dat werken thuis en op kantoor een fijne combinatie is. Het biedt kansen en heeft voordelen. Ook nadelen. Daarom kijken we de komende tijd samen met collega’s wat het beste bij ons past.”

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.