RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

We zijn super trost aan te kondigen dat RawWorks de Microsoft Competentie Data & AI heeft behaald.

Maar wat betekent dit nu eigenlijk voor ons en vooral voor onze klanten?

Deze designation betekent dat RawWorks nu nog beter gepositioneerd is om hoogwaardige diensten en producten te leveren op het gebied van data en kunstmatige intelligentie, met behulp van Microsoft-technologieën. Dit omvat een breed scala aan oplossingen, variërend van gegevensbeheer en -analyse tot machine learning en AI-toepassingen.

Voor onze klanten vertaalt dit zich naar verbeterde mogelijkheden om waardevolle inzichten te verkrijgen uit hun gegevens, het optimaliseren van processen, het nemen van datagestuurde beslissingen en het ontwikkelen van innovatieve oplossingen die hen een concurrentievoordeel bieden in hun branche.

Bovendien komt deze prestatie op een moment dat de wereld getuige is van een exponentiële groei in het gebruik van data en AI. Vooraanstaande onderzoeksbureaus zoals Forrester, Gartner en IDC voorspellen dat de markt voor data en AI de komende jaren aanzienlijk zal toenemen. Deze groei weerspiegelt niet alleen de groeiende behoefte van organisaties om hun data effectiever te benutten, maar ook de erkenning van de cruciale rol die AI speelt in het stimuleren van innovatie en concurrentievermogen.

RawWorks en Interstellar als koplopers van Copilot

Als koplopers op het gebied van Copilot, samen met Interstellar, leggen we de nadruk op maatwerkoplossingen (de zogenaamde Custom Copilots). Custom Copilots zijn geavanceerde AI implementaties die zijn afgestemd op de specifieke behoeften en doelen van onze klanten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het koppelen van CRM/ERP systemen en verschillende data bronnen. In plaats van een one-size-fits-all-benadering, bieden we oplossingen die naadloos integreren met de bestaande systemen en workflows van onze klanten, waardoor ze een maximale waarde halen uit hun investeringen in AI.

Met onze propositie OneData brengen we de data competentie naar een hoger niveau, waardoor klanten kunnen profiteren van een allesomvattende aanpak voor gegevensbeheer, -analyse en -inzichten. Kijk hiervoor eens op: https://rawworks.nl/onedata

Kortom, de Microsoft Competentie Data & AI markeert een nieuwe mijlpaal voor RawWorks, waarin we onze klanten nog beter kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen die hun bedrijf transformeren en laten groeien. En met onze focus op custom Copilots en de propositie OneData blijven we streven naar impact maken in alles wat we doen.

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.