Partnership Fastlane en Rawworks

RawWorks en Fast Lane Benelux hebben een samenwerkingsovereenkomst gesloten op het gebied van IT-trainingen. Binnen deze samenwerking gaat Fast Lane trainers van RawWorks in zetten voor Citrix en Microsoft trainingen, op het gebied van cloud en end-user computing. Met name de praktijkervaring van de trainers/consultants is hierin onderscheidend. Bij RawWorks werken 6 Microsoft Certified Trainers (MCT’s) en Citrix Certified Instructors (CCI).

RawWorks kan op haar beurt gebruik maken van het brede aanbod aan trainingen en faciliteiten die Fast Lane biedt. “Opleiding en training is een essentieel onderdeel van onze visie om klanten én medewerkers naar de nieuwe wereld te helpen”, aldus Madelon Nonkes, talent officer bij RawWorks. “Wij hebben intern zelfs als motto dat we méér trainen dan je aan kunt. Hierdoor wordt je als consultant uitgedaagd om te kiezen welk specialisme je verder wilt ontwikkelen”.

Wil je ook een training (op maat) volgen of organiseren? Neem contact met ons op! 

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks start Platform Engineering Team met focus op Cloud-native computing

RawWorks en Interstellar zetten vol in op Microsoft Security door oprichting van nieuwe Security afdeling

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.