Denk na over de overheid en

stel jezelf de vraag

Wil jij technologie inzetten om gemeentelijke processen te versnellen?

 

Een werkomgeving die overal beschikbaar is en waar applicaties overal en op elk apparaat beschikbaar zijn?

 

Data van burgers, relaties en medewerkers zo goed mogelijk beschermen?

 

Ondersteuning bij het overgaan van On-Premises oplossingen naar cloud oplossingen?

sneller en slimmere Overheid

IT-ontwikkeling bij de overheid speelt een cruciale rol bij het verbeteren van de efficiëntie, transparantie en toegankelijkheid van overheidsdiensten.

E-government omvat online dienstverlening, zoals het aanvragen van vergunningen, het indienen van belastingaangiften, het raadplegen van overheidsinformatie en het communiceren met overheidsinstanties. E-government verbetert de toegankelijkheid, vermindert de administratieve lasten en maakt het gemakkelijker voor burgers om met de overheid te communiceren.

Digitale transformatie zorgt voor nieuwe technologieën en processen om de operationele efficiëntie te verbeteren, op basis van gegevens besluitvorming mogelijk te maken en de dienstverlening aan burgers te optimaliseren.

De digitale transformatie brengt ook uitdagingen met zich mee. Het is belangrijk om de juiste beveiligingsmaatregelen tegen cyberaanvallen en ongeoorloofde toegang in te richten. Daarnaast worden er vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) voorschriften opgesteld om de privacy van persoonlijke gegevens te waarborgen en ervoor te zorgen dat gegevens op een verantwoorde manier worden verzameld, opgeslagen en gebruikt.

Dataplatformen ondersteunen de overheid bij het beheren en analyseren van grote hoeveelheden gegevens die ze bezitten. Door gebruik te maken van geavanceerde analytics-tools kunnen overheidsinstanties waardevolle inzichten verkrijgen, trends identificeren, beleidsbeslissingen onderbouwen en diensten beter afstemmen op de behoeften van burgers. Open data-initiatieven stellen burgers, onderzoekers en bedrijven in staat om gegevens te gebruiken en te analyseren voor verschillende doeleinden, waaronder innovatie, beleidsvorming en verantwoording.

Digitale inclusie is belangrijke onderwerp, zodat alle burgers gelijke toegang hebben tot digitale diensten en middelen. Dit omvat het bieden van toegankelijke interfaces, training en ondersteuning voor burgers met beperkte digitale beperkingen.

RawWorks levert vanuit Mission One voor de Overheid 4 bouwblokken die in zijn geheel of in delen kunnen worden afgenomen Daarmee beschikken je direct over een veilig en snel digitaal fundament.

Een veilig digitaal fundament voor de OVERHEID om sneller en slimmer te werken

bouwblokken

  • Managed Werkplek
  • Managed Azure
  • Managed Security
  • Managed Dataplatform
  • Strategie, Ontwerp en Implementatie services
  • Adoptie Services

Leveringsvormen

  • Managed: Volledig beheerde Bouwblokken
  • Consultancy: Advies en inhuur van specialisten
  • Professional Services: Strategie, Ontwerp, Implementatie en Adoptie van Bouwblokkken

GERELATEERD STERK WERK

Ook voor de Overheid zetten wij met jou naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners In samenwerking hebben voltooid.

SVn blijft toekomstvast met Architecture-as-a-Service

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) heeft een volledige digitalisering doorgevoerd. Alle business processen zijn daarbij gedigitaliseerd en het applicatielandschap is volledig verplaatst naar Cloud provider Microsoft Azure en Amazon AWS. SVn heeft een IT-regie organisatie ingericht om te zorgen voor het leveren van Service Management en het aansturen van de IT-leveranciers. In deze nieuwe rol heeft SVn behoefte aan architectuur ondersteuning om te kunnen blijven innoveren en door te ontwikkelen.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.