SVn blijft toekomstvast met Architecture-as-a-Service

De aanleiding

Stimuleringsfonds Volkshuisvesting Nederlandse gemeenten (SVn) heeft een volledige digitalisering doorgevoerd. Alle business processen zijn daarbij gedigitaliseerd en het applicatielandschap is volledig verplaatst naar Cloud provider Microsoft Azure en Amazon AWS. SVn heeft een IT-regie organisatie ingericht om te zorgen voor het leveren van Service Management en het aansturen van de IT-leveranciers. In deze nieuwe rol heeft SVn behoefte aan architectuur ondersteuning om te kunnen blijven innoveren en door te ontwikkelen.

De oplossing

SVn maakt gebruik van de expertise van RawWorks om de innovatie te ondersteunen en de architectuur van de omgeving door te ontwikkelen. RawWorks levert een multidisciplinair team (Squad) hiervoor. Het team bestaat uit een unieke combinatie van (senior) Enterprise architectuur, Solution Architecture, Cloud Architectuur en Security. Hiermee houdt SVn focus op hun business en zorgen we samen dat de interne en externe gebruikers van de diensten van SVn steeds sneller en slimmer kunnen werken.

De implementatie

De Architecture-as-a-Service dienst van RawWorks heeft een vast tarief per maand, dus geen verrassingen achteraf!

Contact

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.