Interview Rene Laas

“ Ik had de overstap veel eerder moeten maken!”


René Laas is sinds 1 april onze nieuwe collega bij RawWorks. Met zijn passie voor Modern Workplace en nieuwe technologieën is hij met veel energie aan de slag gegaan!

Wie is René?
“Mijn naam is René, ik ben 28 jaar en Consultant bij RawWorks. Ik richt mij op de Modern Workplace met de technologieën van Microsoft. In mijn vrije tijd drink ik graag een biertje met mijn vrienden en ga ik vaak samen met mijn vriendin naar de bioscoop. Verder sport ik graag en ben ik onlangs gestart met golfles.”

Waarom RAW?
“Ik wilde graag een stap maken naar de consultancy, mezelf verder ontwikkelen en werken met nieuwste technologieën. RawWorks wil Nederland sneller en slimmer laten werken en richt zich op de moderne wereld. Dat trok mij heel erg aan.  Na het eerste positieve contact met Tim Looije (Recruiter) wilde ik graag op gesprek komen en door het enthousiasme van iedereen werd ik ook meteen enthousiast! Het is als een soort virus 😉 Ik kreeg direct zin om hier te gaan werken en volgens mijn vriendin had ik het ook nergens anders meer over.”

Hoe heb je je eerste maanden ervaren?
“De eerste maanden heb ik als heel goed en prettig ervaren!! Alles wat ik vooraf had besproken, is ook zo gegaan. Op mijn eerste dag werd ik wegwijs gemaakt in de organisatie en ontving ik al direct uitnodigingen van collega’s om (digitaal) mee af te spreken. Ik voelde me daardoor heel welkom!

Je merkt dat Iedereen heel behulpzaam is, iedereen wil elkaar helpen en elkaar nieuwe manieren en technologieën leren. We zeggen altijd “ If you want to go far, go together” en iedereen zit er ook echt zo in. En bovenal is het ook heel erg gezellig met elkaar!  

Heb je nog een leuke tip voor nieuwe collega’s?
Probeer met je nieuwe collega’s snel een (online) afspraak te maken om even kennis te maken. Iedereen vindt dat leuk en maakt graag tijd voor je vrij en het helpt je, als je weet wie je waar voor kan benaderen!

Ik zie je uitnodiging wel in mijn mailbox verschijnen 😉

Deel deze post

Meer van dit

RawWorks behaalt Microsoft Competentie Data & AI en versterkt haar positie in AI

5 jaar RawWorks: van Startup naar Leider in Digitale Oplossingen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.