Denk na over de Zorg en

stel jezelf de vraag

Wil jij geholpen worden om te voldoen aan de NIS-2 wetgeving?

Technologie inzetten om zorgprocessen te versnellen, bijvoorbeeld met Data en Workflows?

Een werkomgeving die overal beschikbaar is en waar applicaties overal en op elk apparaat beschikbaar zijn?

Data van patiënten, relaties en medewerkers zo goed mogelijk beschermen?

Ondersteuning bij het overgaan van On-Premises oplossingen naar cloud oplossingen?

sneller en slimmere zorg

IT-ontwikkeling speelt een steeds grotere rol in de zorgsector en heeft veel voordelen. Hier zijn enkele belangrijke gebieden waarop IT-ontwikkeling in de zorg invloed heeft.

Elektronische medische dossiers (EMR) heeft de overgang van papieren dossiers naar elektronische medische dossiers mogelijk gemaakt. Dit heeft geleid tot efficiëntere gegevensopslag en -beheer, betere toegankelijkheid van patiëntgegevens en verbeterde samenwerking tussen zorgverleners.

Door dataplatformen kunnen grote hoeveelheden gezondheidsgegevens worden verzameld en geanalyseerd. Dit stelt zorgverleners in staat om trends en patronen te identificeren, voorspellende analyses uit te voeren en betere behandelingsbeslissingen te nemen.

Patiëntgerichte zorg: IT-ontwikkelingen, zoals patiëntportalen en mobiele gezondheidsapps, stellen patiënten in staat om actiever betrokken te zijn bij hun eigen zorg. Ze kunnen toegang krijgen tot hun medische gegevens, afspraken plannen, communiceren met zorgverleners en hun gezondheidsdoelen beheren. Met de opkomst van draagbare apparaten zoals smartwatches en fitness-trackers kunnen patiënten hun gezondheid beter monitoren. Deze gegevens kunnen worden gebruikt voor vroegtijdige detectie van gezondheidsproblemen en het bevorderen van een gezonde levensstijl. IT heeft tot slot de opkomst van telezorg mogelijk gemaakt, waardoor zorg op afstand kan worden verleend.

Het is belangrijk op te merken dat IT-ontwikkeling in de zorg ook uitdagingen met zich meebrengt, zoals gegevensbeveiliging, privacy kwesties en de behoefte aan effectieve training van zorgprofessionals. Het is essentieel dat er passende beheersmaatregelen worden geïmplementeerd om de veiligheid en vertrouwelijkheid van medische gegevens te waarborgen.

RawWorks levert vanuit Mission One voor Zorg 4 managed bouwblokken die zorginstellingen in zijn geheel of in delen kunnen afnemen. Deze bouwblokken zijn specifiek voor de zorg ontwikkelt om een digitaal fundament te realiseren.

Een veilig digitaal fundament om sneller en slimmer zorg te kunnen verlenen

bouwblokken

  • Managed Zorgwerkplek
  • Managed Zorgwerkplek
  • Managed Security
  • Managed Dataplatform
  • Strategie, Ontwerp en Implementatie services
  • Adoptie ServicesLeveringsvormen

  • Managed: Volledig beheerde Zorg Bouwblokken
  • Consultancy: Advies en inhuur van specialisten
  • Professional Services: Strategie, Ontwerp, Implementatie en Adoptie van Bouwblokkken

GERELATEERD STERK WERK

Ook voor de Zorg zetten wij met jou naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners In samenwerking hebben voltooid.

Amsterdam UMC kiest RawWorks als partner voor nieuwe werkplek

AMC en VUmc bundelen de krachten. Het Amsterdam UMC bouwt aan een samenleving waarin ziekten worden voorkomen en patiënten worden genezen. Om hier vorm aan te geven is dienst ICT bezig met het ontwikkelen van één Amsterdam UMC infrastructuur.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.