RAWWORKS RONDE TAFELS

Hey  
ISO
CISO
BESTUURDER
IT-MANAGER

SCHRIJF JE IN

EN LAAT JE STEM HOREN

Op donderdag 4 juli organiseren wij twee inspirerende ronde tafelsessies in het kantoor van Microsoft. Tijdens deze sessies duiken we dieper in op twee boeiende onderwerpen: DOC en Copilot. Wees er snel bij om jouw plek te reserveren, want vol is echt vol!

WAAROM DEELNEMEN?

1. Verhoogde Veiligheid

Data security incidenten komen steeds vaker voor en kunnen ernstige gevolgen hebben voor organisaties. Door effectief monitoring in te zetten, kunnen incidenten tijdig worden gedetecteerd en geminimaliseerd.

2. Begrijpen van jullie behoeften

Wij willen inzicht krijgen in de specifieke behoeften van jouw organisatie op het gebied van data security. Wat zijn jouw prioriteiten en uitdagingen? Wat verwacht je van een prijsmodel? En welke gegevens zijn voor jouw organisatie het meest cruciaal om te beschermen?

3. Inzicht in Copilot

Onze tweede sessie gaat over Copilot en hoe deze tool je kan helpen om sneller en slimmer te werken. Maar daarvoor gebruikt het jouw data. Kan je dit zomaar aanzetten? Waar loop je nu tegenaan? Welke blokkades ervaar je bij de integratie van nieuwe technologieën? En welke zorgen heb je over de veiligheid en integriteit van je data?

4. Netwerken en Kennisdeling

Deze ronde tafels bieden een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met andere professionals uit jouw vakgebied. Deel je ervaringen en leer ook van anderen.

Praktische informatie

 Voor de ronde tafelsessies kun je kiezen uit twee tijdsloten: van 10:00 tot 12:30 uur of van 12:30 tot 15:00 uur. In beide tijdsloten wordt onderstaande programma gepresenteerd. Daarnaast bieden we een heerlijke lunch aan, zowel voor als na elke sessie, waar je in een ontspannen sfeer kunt netwerken en waardevolle contacten kunt leggen.

Data Security Incidenten Ronde Tafel

Onderwerpen

Copilot en Data Security Ronde Tafel

Onderwerpen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.