Denk na over de financiële sector en

stel jezelf de vraag

Ondersteuning bij de strategie en adoptie van Infrastructure-as-Code en DevOps?

Een werkomgeving die overal beschikbaar is en waar applicaties overal en op elk apparaat beschikbaar zijn

Data van klanten, relaties en medewerkers zo goed mogelijk beschermen?

Ondersteuning bij het overgaan van On-Premises oplossingen naar cloud oplossingen?

Meer doen met het verzamelen van data, inzicht creëren met data en data toepassen in beslissingen?

sneller en slimmere Financiële Sectoren

IT-ontwikkeling speelt een cruciale rol in de financiële sector en heeft de manier waarop financiële diensten worden verleend, getransformeerd.

Online bankieren en mobiele betalingen zorgen ervoor dat klanten nu gemakkelijk toegang krijgen tot hun bankrekeningen, transacties uitvoeren, geld overmaken en betalingen doen via internetbankieren en mobiele apps. Dit heeft het bankieren voor consumenten veel gemakkelijker en toegankelijker gemaakt.

Fintech heeft de concurrentie in de financiële sector vergroot en heeft geleid tot meer keuzemogelijkheden en innovatie voor consumenten. Gegevensanalyse en kunstmatige intelligentie: Met de enorme hoeveelheid gegevens die beschikbaar is in de financiële sector, is het mogelijk om geavanceerde analysetechnieken en kunstmatige intelligentie toe te passen. Banken en financiële instellingen kunnen gegevens analyseren om risico’s te beoordelen, fraude op te sporen, klantgedrag te voorspellen en gepersonaliseerde aanbevelingen te doen. Dit helpt bij het nemen van betere beslissingen en het verbeteren van de klanttevredenheid.

Blockchain wordt gebruikt voor zaken als digitale valuta’s (zoals Bitcoin), slimme contracten, het vereenvoudigen van internationale betalingen en het verbeteren van de transparantie en beveiliging van transacties in de financiële sector. Regtech (regulatory technology), waarbij technologie wordt gebruikt om te voldoen aan regelgeving en compliance-vereisten in de financiële sector. Dit omvat geautomatiseerde rapportage, monitoring van transacties, identiteitsverificatie en anti-witwasmaatregelen. Regtech helpt financiële instellingen om efficiënter en nauwkeuriger te voldoen aan regelgevende vereisten.

Met de toenemende digitalisering in de financiële sector is cybersecurity van vitaal belang. Cybersecurity richt zich robuuste beveiligingsmaatregelen om gegevens en systemen te beschermen tegen cyberdreigingen. Financiële instellingen moeten ook voldoen aan strikte regelgeving met betrekking tot gegevensbescherming en privacy, zoals de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).

Het is belangrijk op te merken dat IT-ontwikkeling in de financiële sector ook uitdagingen met zich meebrengt, zoals gegevensbeveiliging, regelgevingskwesties en de behoefte aan goede governance. Het is essentieel dat financiële instellingen adequaat investeren in cybersecurity, naleving van regelgeving en het waarborgen van de integriteit van hun IT-systemen.

RawWorks levert vanuit Mission One voor de Financiële Sector 4 bouwblokken die in zijn geheel of in delen kunnen worden afgenomen Daarmee beschikken Veiligheidsregio’s over een veilig en snel digitaal fundament en laten we je op een gecontroleerde manier de overstap naar de cloud maken en tillen we je beveiliging en compliancy naar een hoger niveau.

Een veilig digitaal fundament voor de financiële sector om direct sneller en slimmer te werken

bouwblokken

  • Managed Werkplek
  • Managed Azure
  • Managed Security
  • Managed Dataplatform
  • Strategie, Ontwerp en Implementatie services
  • Adoptie Services

Leveringsvormen

  • Managed: Volledig beheerde Bouwblokken
  • Consultancy: Advies en inhuur van specialisten
  • Professional Services: Strategie, Ontwerp, Implementatie en Adoptie van Bouwblokkken

GERELATEERD STERK WERK

Ook voor de financiële sector zetten wij met jou naar de digitale wereld van morgen. Lees nu al de eerste succesverhalen die we met onze samenwerkingspartners In samenwerking hebben voltooid.

ING start DevOps transitie van de Digital Workspace

ING heeft wereldwijd meer dan 50.000 werknemers. Om de verschillende business units te ondersteunen, wordt gebruik gemaakt van een Digital Workspace voor het veilig kunnen aanbieden van applicaties & applicatie data.

Enthousiast geworden? Neem contact met ons op om te zien hoe we jou sneller en slimmer kunnen laten werken!

Laat je gegevens achter voor een eerste intake en zie welke propositie jouw organisatie sneller en slimmer laat werken

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk
Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.