Copilot ronde tafel

Hey  
ISO
CISO
BESTUURDER
IT-MANAGER

Is jouw data

wel veilig?

  • Ben jij op de hoogte van wat er gebeurt met de gegevens binnen jouw organisatie?
  • Wil jij de controle over je data vergroten en proactief kunnen reageren op potentiële bedreigingen zoals data verlies en datalekken?
  • Met het Data Security Operations Center (DOC) introduceren wij in samenwerking met Pinewood de oplossing om in control te komen op het gebied van data security, potentiële datalekken te signaleren en zorgen wij voor inzicht in de verschillende data stromen binnen jouw organisatie.

Schrijf je in voor onze Ronde Tafels over het monitoren van jouw Data Security Incidenten en Microsoft Copilot!

Wij nodigen je van harte uit om deel te nemen aan onze exclusieve ronde tafelsessies bij Microsoft, waar we ons richten op twee cruciale onderwerpen: het monitoren van data security incidenten en de integratie van Copilot in jouw organisatie en data.

1. Verhoogde Veiligheid:

Data security incidenten komen steeds vaker voor en kunnen ernstige gevolgen hebben voor organisaties. Door effectief monitoring in te zetten, kunnen incidenten tijdig worden gedetecteerd en geminimaliseerd.

2. Begrijpen van jullie behoeften:

Wij willen inzicht krijgen in de specifieke behoeften van jouw organisatie op het gebied van data security. Wat zijn jouw prioriteiten en uitdagingen? Wat verwacht je van een prijsmodel? En welke gegevens zijn voor jouw organisatie het meest cruciaal om te beschermen?

3. Inzicht in Copilot:

Onze tweede sessie gaat over Copilot en hoe deze tool je kan helpen op sneller en slimmer te werken. Maar daarvoor gebruikt het jouw data. Kan je dit zomaar aanzetten? Waar loop je nu tegenaan? Welke blokkades ervaar je bij de integratie van nieuwe technologieën? En welke zorgen heb je over de veiligheid en integriteit van je data?

4. Netwerken en Kennisdeling:

Deze ronde tafels bieden een uitstekende gelegenheid om in contact te komen met andere professionals uit jouw vakgebied. Deel je ervaringen en leer ook van anderen.

Praktische Informatie

Data Security Incidenten Ronde Tafel: Duur: 1 uur

Copilot en Data Security Ronde Tafel: Duur: 1 uur

Na afloop of vooraf van elke ronde tafel verzorgen wij een overheerlijke lunch, waarbij je in een ontspannen setting kunt netwerken.

Mis deze kans niet om je stem te laten horen. Schrijf je vandaag nog in en wees verzekerd van een plek aan onze tafel!

We kijken ernaar uit om je te verwelkomen bij Microsoft!

RawWorks geeft je meer tijd voor jouw purpose door jou sneller en slimmer te laten werken met de eindeloze mogelijkheden die het convergeren van technologieën biedt.

  • De Vork 2 / 3984 PA / Odijk

Algemeen

Play Video
Play Video
Play Video

Pop up

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.